EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Klassennieuws Tom Poes

                                         Tom Poes is de groep van juf Wendy en juf Marije.
                                         Juf Regina ondersteunt in onze groep.
 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 

Beste ouders/verzorgers,

Hier kunt u lezen wat de kinderen uit groep Tom Poes allemaal meemaken.

Om het nieuws te lezen klikt u op het nieuws.

 De vakantie is al weer een tijdje voorbij. De herfst is begonnen en dus tijd voor een update vanuit groep Tom Poes. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

De kinderboekenweek is bijna voorbij. Hier kunt u zien en lezen wat wij allemaal gedaan hebben tijdens de kinderboekenweek van 2017.

 De herfstvakantie is weer voorbij. Er staan allerlei leuke en gezellige feestjes voor de deur. Sint-Maarten, sinterklaas en Kerst. Tot die tijd gaan we weer lekker hard aan het werk. En dat kunnen onze Tom Poesjes wel heel erg goed. Klik hier om ook te lezen wat wij tijdens Sinterklaas en kerst hebben gedaan.

Uitje en koningsspelen 2018

 Op bezoek bij het Nieuwland museum. Wij zijn eind maart met de hele klas op uitje geweest naar het Nieuwland museum. Koningsspelen 2018. We begonnen gezellig in de klas met een heerlijk ontbijt. Nadat koning Willem Alexander het start signaal had gegeven mocht iedereen lekker beginnen met eten. Klik hier om het hele bericht te lezen.