EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerAquariusNautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Klassennieuws Gelaarsde Kat

 

                                                      De Gelaarsde kat is de groep van juf Iris .Afbeeldingsresultaat voor gelaarsde kat
                                              Juf Esther en juf Inger ondersteunen in onze groep.

 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Beste ouders/verzorgers,

Hier kunt u lezen wat de kinderen in groep Kikker allemaal meemaken.

 Eerste week

De eerste schoolweek is vaak weer even wennen. Daarom staan de eerste weken in het teken van kennismaken en groepsvorming.  Klik hier om het hele bericht te lezen.

 Week twee 

Deze week is er hard gewerkt in de klas! We zien dat de kinderen ontzettend leergierig zijn en daar graag over kletsen. Klik hier om het hele bericht te lezen.

Week drie 

Deze week stonden er verschillende activiteiten op het programma. We zijn maandag naar het Zuigerplasbos gelopen met de groep en een aantal moeders die met ons meegingen. Klik hier om het hele bericht te lezen.

  Week 4

 De vierde schoolweek alweer… Deze week hebben we extra aandacht besteed aan gezonde snacks en gezond eten met ‘De week van de Pauzehap’. Klik hier om het hele bericht te lezen.

Week 5 

De week is alweer voorbij… Een week met 4 dagen school, omdat alle juffen en meesters donderdag 5 oktober gestaakt hebben. Klik hier om het hele bericht te lezen.

Week 6 

Deze week begon met een studiedag waarbij de meesters en juffen verschillende lezingen en work-shops hebben gevolgd over het thema ‘veiligheid’. Klik hier om het hele bericht te lezen.